lørdag 15. januar 2011

Vi gjør framskritt:)

At Khan er en lettlært hund har vi opplevd mer enn en gang. Vi setter i gang med nye prosjekter som går litt så som så i starten, men han trenger ikke mange repetisjoner før vi ser tydelige framskritt:) For tiden er prosjektet "stå fint og bli tatt bilde av". I innlegget om ståbilder tidligere var det vel heeeelt tydelig at både Khan og vi er utstillingsveteraner... eeehh kremt host... Vi startet prosjektet for en ukes tid siden og ble fort klar over at her var det en jobb å gjøre:)

Men nå går det fremover. Ola kjente seg inspirert og klar til innsats i dag og Khan var i form og med på leken:

Bra

Bedre

Jaaa flink gutt:) og best!

For en kjekkas!!

Nå er neste prosjekt "Stå pent med fin bakgrunn":)

4 kommentarer:

Karin sa...

Virkelige STOOORE fremskritt - jeg er imponert!
"best"-bildet er best - det er visstnok viktig å få hodet "oppover" = Laang hals - og bakbena godt bakover! Veldig - veldig bra!
(Ble jo litt sjokket igår da jeg så noen skikkelig "grepa" tak i halen hans - holdt på å kommentere at det "faktisk er en hale" = Den skal bare opp (!) - altså "støttes" litt under! Men som sagt "best-bildet" er virkelig flott!
Ja- det er ingen tvil - Khan er en kosegutt - han elsker teppene her også -

Ola sa...

For det første er han ikke lagd av glass og for det andre er det ikke et grepa tak selv om det ser slik ut..

Katharina sa...

Se der står han jo! Så flinke dere er. :)

Hadde dere orket å maile meg et bilde eller to? Så kan jeg få lagt ut bilde under Khan sin side på hjemmesiden... Kan redigere vekk både kjøkkenet og Ola om dere vil... :)

Nina og gjengen sa...

Dere er såååå flinke, superimponert over hvor fort den satt, kjempestolt av både Khan og den flinke mamsen og papsen hans!!! :D Han er sååå fiiiiin!!! <3

Legg inn en kommentar