onsdag 1. desember 2010

Det er ikke greit å være rotte...




Khan er en ekte rottejeger.. Men enn så lenge er det heldigvis bare lekerotta som har fått unngjelde:) Noen har tydeligvis ikke sovet så godt i natt og det er selvfølgelig koserotta sin feil! Dette var synet som møtte Ola i dag morges:


Ola tok ansvar for vandalens handlinger og samlet opp rotta og "innvollene" som best han kunne og la dem på kjøkkenbenken. Senere var det klart for litt kirurgi utført av en veldig ufaglært kirurg... Jeg samlet sammen stoppen og stappet inn som best jeg kunne! Rotta overlevde med et nødskrik. Den har nå kun ett ben, en halv hale og noen solide arr på kroppen som minne fra "Skrekknatten" ;)

Resultat:



Khan trakk et lettelsens sukk:) Han angret tydelig og savnet rotta han har hatt siden valpekassen hos Kennel Lisienta!

5 kommentarer:

Hege sa...

Khan kan godt ta noen av rottene på stallen :) Hvis ikke hestene skremmer han igjen :P Søtnosen!

Nina og gjengen sa...

Hahahaaaa, søøøøtingen!!!! <3 Er noen rotter og andre bamsedyr som har fått unngjeld her også, haha, den éne var Otto så glad i at han hadde den helt til det bare var en liten "skinnfille" igjen og selv da kunne vi ikke kaste den for det var fortsatt yndlingsrotta...! :P

Åååh, han er bare så fiiin asså, elsker det hodet hans! <3 Ser ut som ørene er litt på vei ned igjen og at flekken begynner å vokse ut...?

Lyst til å være med på førjulstur på Bygdøy på lørdag eller...? Så du linken jeg sendte...? :)

Karin sa...

Denne "operasjonssømmen" motbeviser Olas' påstand her om dagen om "at du ikke kunne sy"!!!

Dette beviser bare - AT DET KAN DU! Rotta er jo god som "ny" -

Nesten, da :-)

Ida sa...

haha! Så søt han er! Heldige Khan som har rottekirurg i heimen;) og ikkje minst heldige rotta!

Rotta til Ares lever i beste velgåande, sjølv etter hard medfart. Mangler ei tann og har et lite "sår" på ryggen berre:)

Dyna MI derimot er morsom, og en dag eg kom heim så såg det omtrent sånn ut i heile stova, med dynestopping i stedet for rottestopping. Så måtte til å operere dyna!

Vi må få til å møtes før jul en gang, kanskje på førjulsturen, om dokke skal være med der?

Katharina sa...

ha ha ha, holder på å le meg ihjel. Høres ut som Lissa har lært han opp godt! Her lever ingen stuffede dyr lenger enn ca. 5 min.! he he...

Skjønningen!

Legg inn en kommentar