onsdag 13. april 2011

Khan's første båttur

I dag var endelig all isen borte så jeg tenkte å ta med Khan på hans første båttur! Solen skinte og det var  behagelig temperatur i luften så det var ideelt til en første introduksjonstur, det gikk helt supert.

Takk til Bjørg & Tod for fin redningsvest :-)

Noen mobilbilder fra turen:










6 kommentarer:

Katharina sa...

Det så deilig ut!Han er jo så trygg og god hund at det er ikke noe sjokk at dette gikk like fint! Godingen med flinke "foreldre"!!!

Ida og Ares sa...

Så søt han var i redningsvest:) Båttur er det beste som finnes når det er fint vær, heldige Khan som får være med på det:)

Karin sa...

Så fiiin han er i sin "egen nye sommerfrakk" - håper han får brukt den masse!

Linn sa...

Jeg er letta over at det gikk så fint med en eneste gang, da kommer sommeren til å gå som en lek:) verdens beste Khan er jo stort sett fornøyd uansett, bare han får være med!

Hege sa...

Så søt skipshund :D

Nina og gjengen sa...

Å så moro å se bilder av go'gutten på sin første båttur og så flott å høre at han tok rollen som skipshund til seg med en gang! :D Han er nå en god liten guttebass da, og så er dere utrolig flinke med han, så da må det jo bare bli bra! :)

Når det blir enda litt varmere får han komme å ta svømmetimer med pappsen sin, så kommer det hvert fall til å bli moro til sommeren, hihi! :D

Legg inn en kommentar