lørdag 11. desember 2010

Rotta gikk til angrep

De fleste melketennene til Khan har vel snart falt ut, den ene hjørnetanna har vært løs i noen dager og vi lurte på når den skulle falle ut. Den så ut til å plage han litt i dag så jeg gjorde en liten innsats på lekefronten; Khan digger å leke med rotta og teppet, men han var ikke like bitevillig som vanlig, så tydelig at han hadde litt ubehag med noen tenner.
Etter litt tur og aktivitet var han supergira og vi satte i gang dra-leken med rotte og teppe.. Først datt det ut en jeksel, så spratt det ut en hjørnetann og så kom den siste hjørnetanna som har vært løs noen dager - og Khan er like forundret hver gang det detter ting ut av munnen hans. Tenner kan også lekes med selvsagt, de kastes rundt på gulvet og det er kjempekult, lurer på om han tror det er småstein?! Han har det gøy i alle fall.

Det har selvfølgelig gått utover rotta igjen, og denne gangen ser det ut som den har vært i krigen og blitt hardt skadet.. Tror kanskje Khan ønsker seg ny rotte til jul?!

Rotta gikk til angrep og Khan's tenner fløy ut...

Halen er nesten borte, beinet amputert, ørene er slitt, buken sydd igjen og ellers dekket med blod, lukter godt den her nå gitt.

5 kommentarer:

Nina og gjengen sa...

Hahahahahaaaa, ler så jeg griner!!!! Det får'n si, jammen har dere vrt flinke på tannfronten! Stakakrs den rotta der, den får jammen gjennomgå men denne gangen fikk den hvert fall bitt fra seg litt, hahaha! Er alle tennene ute nå...?

Linn sa...

De fleste er vel ute nå, det har haglet med tenner i det siste, men vi får ta en skikkelig inspeksjon nå som Khan er sliten etter lang tur:)

Hege sa...

Huff, stakkars rotte! Han får virkelig gjennomgå altså.. :P

Karin sa...

Var det virkelig så mange løse tenner igjen inni der da??
Hvordan i all verden skal Khan nå få seg i TØRR-foret?
NB! Khan ønsker seg / trenger (?) ny rotte! el. "tilsvarende" - lekedyr!

Ola sa...

Ser ut som de fleste tenna har falt ut nå altså, men det er masse nye tenner der så det går fortsatt ned, dvs. nå er akkurat den 14kg's sekken spist opp, kjøper mer i morgen. Må nesten kjøpe ny rotte til jul.

Legg inn en kommentar