søndag 17. oktober 2010

Khans første hyttetur:)

Nå har vi akkurat kommet i hus igjen etter hyttetur til Finnskogen. Khan var selvfølgelig med! Han er en drøm å kjøre bil med, legger seg bare ned og sover til vi stopper. Han er helt trygg på buret sitt og brukte det også som soveplass hele turen (når han ikke hadde jobb som varmeflaske for meg da;)... Khan var superflink og hadde bare et eneste uhell inne selvom det var en helt ny plass:) En ny milepæl for oss... Hjemme har han vært tørr lenge, men borte har det vært vanskeligere! Nå har tydeligvis det også løsnet:)

Khan har hatt en helt fantastisk helg. Masse skog å gå tur uten bånd i, masse nye dyrelukter, en helt egen strand å grave så store hull man bare vil i... Og gjett hva som skjedde? Når man gravde langt nok kom det vann i hullet!! Det var en veldig mystisk ting;) og han greide å stjele seg ei pølse.. Etter denne begivenhetsrike dagen var det tid for å sove leeeeenge:) og hvor bedre å gjøre det enn i sofaen, buret og nedi soveposene:) Han slumset bare rundt der vi var og fant en god plass å ligge! På natta var det ekstra stas å få komme opp på madrassen til Ola og meg og dele en sovepose:) Trangt men koselig! Khan ålet seg lengst ned ved føttene så vi måtte åpne posen og helle ham ut, det ble for trangt;)

Vi var seks mennesker og en liten hund på tur og alle menneskene syntes Khan var en flott liten sak;) Han fikk så mye oppmerksomhet og kos han bare ville. De syntes til og med han var flink... MEN rampete;) Men jeg mener når man legger pølser fra seg åpent på en stein, ber man om trøbbel! Det er grenser for hva man kan forvente av en ganske liten valp med ganske liten selvkontroll:) Ellers oppførte han seg eksemplarisk! (i hvertfall med tanke på at han faktisk er en valp og full av liv) Vi ble riktig stolte og er sikre på at han er velkommen igjen;)

1 kommentar:

Nina og gjengen sa...

Åååå så heldige dere er, høres skikkelig koselig ut og tror nok Khan har vært helt i himmelen! <3 Jonas sier at hvis ingen har sagt NEI innen tre sekunder så kan man forsyne seg, så en pølse uten tisyn på en stein er fritt vilt! :P

Flinke gutten det, dere har all grunn til å være stolte, og det er pappa og "bestemor" også! <3

Er så glad for at dere har denne bloggen asså, sånn skulle alle bebisene hatt, himmelsk for en "bestemor" som hele tiden lurer på hvordan det går, hihi!

Legg inn en kommentar