mandag 8. november 2010

Valpekurset er ferdig

Da er valpekurset med "Din beste venn" ferdig og Khan har bestått med bra tilbakemelding. Ellen (instruktør) har dratt oss fint igjennom kurset og vi har lært masse og vet hva vi må jobbe videre med - og hvordan. Alle hundene fikk diplom og en solid skriftlig tilbakemelding, veldig bra. Nå håper vi bare Khan skjønner hva som står der så han vet hva han skal bli bedre på :)
Kort utdrag fra tilbakemeldingen:
Khan er en kjempetrivelig pinscher som har vært utrolig artig å bli kjent med. Han er en tvers igjennom trivelig gutt, som på tross av or-Khan vil manøvrere fint igjennom livet. Dere engasjerer dere flott i treningen av ham, og har virkelig skjønt poenget med godbiter. Khan følger sine mennesker flott, men er også glad i andre hunder, noe som jo er veldig, veldig kjekt.  Sitt og bli fungerer, det samme gjør de andre øvelsene, og innkallingen begynner å bli virkelig flott. Dere vet mye om å trene hund, og kommer til å ha masse igjen for arbeidet dere legger ned. Det er kjempeflott å ha en hund som fungerer så bra i hverdagen.

I det hele tatt veldig bra, men vi må nok trene mer på kontakt - da bør kommandoen "på plass" og "kom" (innkallingen) fungere enda bedre.

Vi har ingen bilder fra valpekurset da dette ikke akkurat var i fokus, så da legger vi til noen andre.Etter luftetur om morgenen bruker han å få ligge i sengen en halvtime før vi stikker til barnehagen, han er ikke fryktelig lysten på å stå opp igjen da :)


3 kommentarer:

Hege sa...

Burde ikke vært lov å være så søt som han er.. "tante" smelter helt jo!

Karin (barnehagemamma'n) sa...

.. og etter "halvtimen i sengevarmen" - og litt til, kommer han til "barnehagen" og "raser" rundt i innpå en time - rimelig yr og "småfrekk" (!), før han faller i dyp søvn for en stakket stund, noe "de andre i barnehagen" setter STOR pris på:-)!
Siden det blir masse turgåing i barnehagen med dertil tilhørende oppfølging av Linns' og Olas' gode "hundevaner" og forsøk på innlæring av "nye vaner", hadde jeg bestemt meg for å følge Khans' siste time på valpekurset. Det ble en kald time ute i mørket, men ihvertfall lyst nok til at jeg fikk se HVORDAN kursinstruktøren "underviste".
Khan viser meg daglig at han har mye "inne" og er lærenem, men det han viste i går kveld ute sammen med 8-10 andre "snuse- og lekevillige" valper, ble en bekreftelse på at han faktisk er "samarbeidsvillig" og VELDIG, VELDIG FLINK!
Nå gjelder det bare å følge opp og trene, trene, trene - det krever "tålamod" og tid, men det Khan beviste i går kveld var faktisk imponerende! All ros til Linn og Ola!

Nina og gjengen sa...

<3<3<3

Søøøøteste!!!

Så moro med så flott tilbakemelding, så flinke dere er!!! :D

Legg inn en kommentar