onsdag 8. september 2010

Khan har besøkt onkel Cooper



Da har Khan vært på besøk på Gjettum der han snart skal begynne i "barnehage":) Der bor også snille onkel Cooper... Cooper stakkar har veldig mye pels og pels/hår er dessverre for ham noe av det aller mest fristende lille Khan vet. Cooper sier fra gang på gang at nok er nok, men finner det tryggest å ta seg en time out i sofaen i ny og ne. Lille Khan klarer bare ikke å dy seg... han bare MÅ smake litt på den fantastiske fontenehalen til Cooper'n... Noe som også er veldig spennende er lekene og tyggebenet til Cooper, men det bryr ikke Coop seg noe om. Khan får gjerne lov til å ta for seg av leker og ben så lenge han selv (og halen hans) får være i fred. Det ordner seg nok etterhvert når de to gutta venner seg til hverandre:) Cooper er tross alt verdens mest tålmodige og snille gutt og lille Khan lærer seg vel litt respekt etterhvert! Men morro var det lell! For den som måtte lure er bildet over av Cooper og den magiske halen. Skjønner vel hvorfor en liten pelsjeger blir frista;)

2 kommentarer:

Nina, pappa-Otto, halvsøster-Emma og fetter-Jonas sa...

Haha, hannhunder er helt håpløse på å oppdra gale små valper, de har aaaaaalt for lang lunte med disse småttisene og de slipper som regel unna med det meste...! Jonas og Otto hilser til Cooper og sier at de slipper heller ikke unna selv om de ikke har masse pels, Emma klarer fint å plage livet av dem alikevel, og hun mener at det er mye annet det er like moro å klype og dra i som pels...sånn som f.eks de edlere delene, bakben, ører, halsskinnet osv osv, hahaha! :P

Karin sa...

Første dag i "barnehagen" er snart over - og Khan har etter snart 5 timer omsider falt i søvn! Han sovnet på min mage og ble etterhvert båret ut i Coopers' seng, hvor teppet hans var plassert sammen med "rotta" og div. tyggeben. Med ullteppe over seg sover han nå trygt og rolig. Cooper hviler oppå en pute i sofakroken, slik at han har "full oversikt over sitt herredømme" - denne gang menes herredømme = Khan! Jeg har tilbakelagt 3 turer i nærmiljøet (korte lufteturer), men hensikten med turen ble først oppnådd etter ankomst innomhus - riktignok på avisen! Det ser jo ut til at avisen er noe han er helt trygg på!
Han har forøvrig vært med på både brødbakst og klesvask idag - i trygg forvaring "på armen". Han er ikke helt trygg på mye/høye lyder, så da blir tilvenningen gjennomført i trygg forvaring "på arm".
Han har ellers fått litt innlæring i LIGG og BLI (les; Bliiiii), og ser ut til å "fatte" litt av det også!
Kort sagt - en lærenem, trygg og leken hund, som "lytter" .
Det blir spennende å følge Khan fremover - tror han har et stort potensiale, og vil nok bli til mye glede "rundt i familiene"!

Legg inn en kommentar