mandag 20. september 2010

Den store rampegutten vår

I dag har Khan vært en skikkelig ramp i barnehagen :D Han har duret rundt og slett ikke sovet... Vi har hørt rykter om at han da han var alene hjemme en liten stund (noe som bruker å gå veldig bra) ommøblerte i stor stil på kjøkkenet:) Han hadde lagt både kjøkkenhåndklær og matskål opp i senga.. best sånn da er man trygg på at det ikke forsvinner! Men sove i senga? nei takk.. Han har også gjort fra seg inne i barnehagen... like greit å trykke bakenden inn til veggen og legge alt pent opp på gulvlisten:) Da han kom hjem var han trøtt som et slips og la seg rett i senga si og sov noen timer... For en rampevalp!

Senere på kvelden har han blitt veid:D Fine gutten vår veier nå 4,8 kg! Begynner å bli hund ut av dette:) Nesten like tung som onkel Cooper nå! Vi har også lagt merke til at han blir lenger... Ikke mye som er ute av rekkevidde for en liten snik lenger:) Khan har nok ikke helt skjønt det enda, han går rundt her og dunker hodet både her og der... Snart må han lære seg å gå rundt ytterdøra i stedet for under den... Livet er hardt:D

2 kommentarer:

Karin og Pål sa...

Korrigering;
For andre som leser denne "siden", skal Khan ikke oppfattes som en "ramp", men en absolutt "Levende valp", som er utrolig lærenem og bare herlig (egentlig)!
Han lyder både "sitt", "bli" og "NEIII" - så vi her er imponert over "kunnskapsnivået"!
"Ommøbleringen" på kjøkkenet vårt, kan dere heller kalle "opprydding" kanskje???
Apros pos "bærsjing" - har han vært flink idag -
DET gjorde han ute, men da han kom inn var han lynrask inn - og tisset en stor dam midt på stuegulvet :-(

Katharina sa...

ha ha ha, en helt normal valp altså.... ;)

Legg inn en kommentar